Acum citesti:
De Dragobete, la Shopping City Sibiu se simt „Fluturi în stomac”
Intreg articolul 3 minute de lectura

De Dragobete, la Shopping City Sibiu se simt „Fluturi în stomac”

O piesă de teatru îmbrăcată în romantism, cadoul perfect pentru ziua românească a iubirii.

Sibiu, 13 februarie – Dragobetele se sărbătorește prin artă la Shopping City Sibiu. Pe 24 februarie, centrul comercial îi așteaptă pe toți îndrăgostiții să își împărtășească sentimentele alături de Alexandra și Constantin Podu, cei doi actori ai piesei de teatru “Fluturi în stomac”.

Familie fericită în viața reală, doi tineri ce abia încep să simtă fluturii iubirii în scenariul piesei, Alexandra și Constantin vor muta scena convențională în inima Shopping City Sibiu. Astfel, începând cu orele 18:30, vizitatorii centrului comercial, care se vor afla în zona magazinului Douglas, se vor transforma, preț de o oră, în spectatori de teatru.

În plus, pentru că se apropie luna Mărțișorului, vizitatorii Shopping City Sibiu pot câștiga simbolul acestei sărbători, sub forma unei broșe-mărțișor, cu motive tradiționale. Clienții centrului comercial nu vor trebui decât să meargă la Info Point, în perioada 14-28 februarie, cu bonuri de minimum 100 de lei, de la orice magazin din centrul comercial, iar unul din cele 1.000 de premii le este acordat pe loc. Partenerul campaniei este Meli Melo.

Și, tot cu această ocazie, va fi organizat și Târgul de Mărțișor, în perioada 26 februarie – 1 martie, în galeria Carrefour. N-au fost uitați nici cei mici, astfel că pe 18 februarie va avea loc “Re-Kreatika de mărțișor”, un atelier de creație pentru copii, în cadrul căruia prichindeii vor putea crea propriile simboluri ale primăverii. Atelierul se desfășoară între orele 11:00-14:00.

Nu în ultimul rând, cei care vor să ofere un cadou unic în luna Îndrăgostiților vor putea alege dintre bijuteriile, tablourile sau decorațiunile vintage ce vor fi expuse în cadrul Târgului de Artă și Antichități. Acesta va avea loc în perioada 14-18 februarie, în zona Douglas.

Mai multe informații despre evenimentele din cadrul Shopping City Sibiu pot fi descoperite pe site-ul www.shoppingcitysibiu.ro/ și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitysibiu/.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală de închiriat de 79.100 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko.

Shopping City Sibiu se află într-un proces de modernizare și extindere, în urma căruia centrul va deveni cea mai mare destinație de shopping și divertisment din țară. Extinderea constă în construirea unui nou nivel ce va adăuga peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

Shopping City Sibiu_Destinatie de cadouri

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.