Acum citesti:
ODU investește masiv în SIBIU. Noua locație – 500 de angajați
Intreg articolul 4 minute de lectura

ODU investește masiv în SIBIU. Noua locație – 500 de angajați

Grupul ODU este unul dintre cei mai importanți producători de conectori și sisteme de transmisie de semnale și date.

De peste 75 de ani, ODU a dezvoltat conectori electrici. Aceștia reprezintă o parte indispensabilă a vieții noastre de zi cu zi. Fără un conector, niciun smartphone, niciun aparat electrocasnic, niciun aparat medical nu poate funcționa. De asemenea, fără conectori mașinile nu pot merge, iar avioanele nu pot zbura. Este un domeniu de o importanță vitală, iar o privire de ansamblu este de ajuns pentru a ne da seama că tehnologia de conectare electrică trebuie să fie mai presus de toate: de încredere!

Grupul ODU își are sediul în Mühldorf am Inn (Bavaria). De acolo își vinde produsele în întreaga lume, deoarece „Made in Germany” este o caracteristică importantă în străinătate. Pe lângă locația din Mühldorf, ODU este prezentă prin patru unități de producție internaționale în Sibiu (România), Camarillo (SUA), Shanghai (China) și Tijuana (Mexic), iar prin nouă companii de distribuție în Germania, Franța, Italia, Danemarca, Suedia, Marea Britanie, China, Japonia și Statele Unite ale Americii. Compania ODU are peste 1.900 de angajați la nivel mondial și generează vânzări anuale de 170 de milioane de euro

ODU ROMANIA MANUFACTURING SRL, O nouă locație în Sibiu

Locația ODU din Sibiu a fost înființată în anul 2006 și funcționează sub denumirea de ODU Romania Manufacturing S.R.L.. Este situată foarte aproape de centrul orașului și se poate ajunge ușor pe jos, cu mașina sau cu autobuzul, două stații fiind la doar câțiva metri distanță. În prezent, în această locație sunt angajate aproximativ 500 de persoane. Compania s-a dezvoltat continuu și cu succes într-un centru de competență pentru asamblarea cablurilor și a conectorilor.

Datorită inovării, dezvoltării continue și a proceselor de fabricație de înaltă calitate, locația de producție crește în mod constant. Drept dovadă este faptul că acum se construiește o fabrică complet nouă și modernă, pe o suprafață de 48.000 metri pătrați în noul parc industrial din Sibiu. Unitatea de producție va fi echipată conform ultimelor standarde ODU, incluzând spații sociale, cantină și 120 de locuri de parcare. Producția în această locație va începe din toamna acestui an, iar numărul angajaților se va dubla.

UNIVERSUL MUNCII ODU. Cultura corporativă deschisă și dezvoltarea personală reprezintă valorile ODU

Pentru ODU, un loc de muncă bun îl reprezintă un mediu în care există posibilitatea de dezvoltare iar cuvântul echipă însemnă mai mult. Astfel, principalele valori sunt cultura corporativă deschisă și dezvoltarea personală.

ODU este un angajator care recompensează performanța, într-o companie care oferă siguranță și sprijină în mod specific nevoile, lucrând în conformitate cu principiile directoare. Vorbim aici despre fiabilitate, corectitudine, încredere, responsabilitate și calitate, ca puncte de referință pentru cooperarea în cadrul companiei.

La ODU angajații sunt tratați ca parteneri și reprezintă o parte valoroasă a unei echipe care oferă performanțe de top și se bucură împreună de succes.

Noua generație ODU –
Promovarea tinerilor

ODU investește în persoane tinere, în scopul de a le oferi o perspectivă. Indiferent dacă este vorba despre instruire clasică sau studii duale, la ODU fiecare om este apreciat și respectat. Durata studiilor duale este de trei ani, perioadă în care se face tranziția graduală de la acumularea cunoștințelor teoretice spre dobândirea abilităților necesare în activități practice.

Pentru mai multe informații vizitați

www.odu-romania.ro

ODU Romania Manufacturing S.R.L.  · Str. Malului 5A · 550197 Sibiu · Romania
Tel.: +40 269 206860 · Fax: +40 269 221006 · E-mail: office@odu-romania.ro | recrutare@odu-romania.ro · www.odu-romania.ro

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.