Acum citesti:
O săptămână dedicată femeii, la Shopping City Sibiu
Intreg articolul 3 minute de lectura

O săptămână dedicată femeii, la Shopping City Sibiu

Teatru, atelier de creație pentru copii și 8 zile de premii și surprize în luna femeii

Sibiu, 27 februarie – Shopping City Sibiu celebrează luna femeii printr-o săptămână dedicată în totalitate reprezentantelor sexului frumos. Timp de 8 zile, centrul comercial va găzdui o serie de evenimente pentru doamne și domnișoare, dar și o tombolă cu premii zilnice.

Copiii vor putea și ei să participe, prin crearea unor mici surprize pentru mamele lor. Pe 3 martie va fi organizat atelierul de creație „Minunății pentru mama”, unde prichindeii vor putea să dea viață cadourilor pentru cele mai importante persoane din viețile lor.  Workshop-ul va avea loc în zona Flanco, între orele 11:00 – 14:00, iar accesul este gratuit.

Despre „O femeie ideală” se va vorbi pe 4 martie, atunci când piesa de teatru cu același nume va fi pusă în scenă în incinta Shopping City Sibiu. Sub regia lui Constantin Podu va prinde viață un cocktail de feminitate, parodie și hohote de râs. Piesa expune o emisiune televizată, în cadrul căreia doi prezentatori invită 6 femei, pentru a vorbi despre feminitate. De la spectacol de teatru se va ajunge, însă, la unul social, pe măsură ce discuțiile se transformă într-o parodie a emisiunilor comerciale din zilele de astăzi. Piesa va începe la orele 18:30, în zona Douglas.

„Calendarul cu surprize” aduce 8 premii diferite, pentru tot atâtea zile. Astfel, de pe 1 și până pe 8 martie, orice bon de cumpărături de minimum 50 de lei înseamnă o șansă în plus la tombola zilnică. Premiile sunt:

  • 1 Martie – un aranjament floral de la Florăria Tera
  • 2 Martie – un gift card de 200 lei de la Optiplaza
  • 3 Martie – un tort și o cutie de macarons de la Culinarte
  • 4 Martie – o brățară iXXXi Jewelry
  • 5 Martie – un gift card de 200 lei de la Yves Rocher
  • 6 Martie – o vază Nobila Casa
  • 7 Martie – un gift card de 200 lei de la Jolidon
  • 8 Martie – un set parfum + loțiune de corp Coach de la Douglas

Mai multe informații despre regulamentul campaniei, dar și despre evenimentele din cadrul Shopping City Sibiu, pot fi descoperite pe site-ul www.shoppingcitysibiu.ro/ și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitysibiu/.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală de închiriat de 79.100 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko.

Shopping City Sibiu se află într-un proces de modernizare și extindere, în urma căruia centrul va deveni cea mai mare destinație de shopping și divertisment din țară. Extinderea constă în construirea unui nou nivel ce va adăuga peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.