Acum citesti:
Cifră de afaceri record pentru Grupul Marquardt
Intreg articolul 3 minute de lectura

Cifră de afaceri record pentru Grupul Marquardt

Strategia de creștere a companiei și evoluția pozitivă pe care a avut-o în 2017 pe piața automotive a adus Grupului Marquardt încă un an de creștere. Compania a încheiat un an-record cu venituri de 1,2 miliarde Euro, în creștere cu 11% față de anul 2016. Grupul german, leader în mecatronică mizează pe continuarea acestui trend și în anul 2018, iar domeniul pe care pariază este sectorul mobilității ecologice sau e-mobility.

“Aceste creșteri solide în vânzări au contribuit la stabilizarea poziției noastre de companie creativă, cu o expertiză de top în mecatronică, furnizoare a brandurilor de succes. A fost deosebit de încurajator faptul că am înregistrat creșteri ale cotelor de piață în Asia, Europa și America de Nord”, a declarat Dr. Harald Marquardt, CEO al Grupului Marquardt. “În același timp, am făcut pași importanți în a asigura continuitatea acestor creșteri. Am investit imens în produse și soluții noi pentru o varietate de piețe și, ca rezultat, am creat noi locuri de muncă în lumea întreagă. Construim o a doua fabrică de producție în China și un nou centru de cercetare și inovare la sediul nostru central din Germania. Strategia de creștere ne-a pregătit pentru provocările viitorului, ceea ce ne face să anticipăm că vom juca un rol important pe piețe cu soluțiile noatre în domeniile electro-mobilității și caselor inteligente.”

Marquardt_Press_Geschäftsjahr_2017_Dr._Harald_Marquardt_1

 

În creștere – sistemele de management al bateriilor pentru vehicule electrice

 

Grosul vânzărilor pentru Marquardt provin în continuare din sectorul automotive: 80%. Compania a furnizat celor mai mari furnizori de automobile comutatoare-selector pt schimbătoare de viteze electronice, chei de pornire remote, comutatoare multi-funcționale pe volan, touchpad-uri și sisteme de autorizare a șoferului cu protecție antifurt de cel mai înalt nivel. Noutatea pe acest an a fost cererea desebită pentru sistemele de management al bateriilor, care asigură încărcarea și descărcarea corectă a bateriilor folosite la automobilele electrice, conducând la creșterea autonomiei vehiculului și a duratei de viață a bateriei.

Marquardt_Press_Geschäftsjahr_2017_Batteriemanagementsystem_2

 

Marquardt și-a păstrat poziția de furnizor global de top în domeniul comutatoarelor pentru unelte de mare putere, însă a înregistrat și multe reacții pozitive față de pompele de dozaj eficient folosite la mașinile de spălat și la componentele pentru mașini agricole. Marquardt și-a consolidat poziția și pe dinamica piață a bicicletelor electrice, furnizând sisteme de comandă, monitoare de înaltă calitate și o baterie inovatoare, care oferă producătorilor de e-bikes cel mai înalt grad de libertate în design și flexibilitate în construcție.

Despre Marquardt

 

Grupul Marquardt este o companie fondată în 1925, aflată în proprietate de familie. Are sediul principal în Rietheim-Weilheim (Germania) și este unul din producătorii de vârf de comutatoare electronice și electromecanice și de sisteme de comutare. Produsele de mecatronică – incluzând componente de operare, sisteme de acces în vehicule și sisteme de autorizare a șoferului – sunt folosite de multe branduri cunoscute din industria automobilului. Sistemele de comutare Marquardt sunt folosite și în aparatura electrocasnică, în aplicații industriale, în uneltele de putere și în e-bikes. Grupul are peste 10.000 de angajați în cele 18 locații din Europa, America de Nord, Africa și Asia. În anul financiar 2017, compania a generat venituri de 1,2 miliarde Euro. Marquardt investește anual zece la sută din venituri în cercetare și dezvoltare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.