5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Afla cum poti fi candidatul ideal!

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Wenn du dies lesen und die Jobbeschreibung verstehen kannst, hast du den ersten Schritt bestanden!
Căutăm vorbitori de limba germană, licențiați în: Inginerie mecanică/ electromecanică/ industrială, management producție sau alte studii similare. Experiența în domeniul automotive reprezintă un avantaj.
Îți cauți o nouă provocare în carieră? Atunci Star Transmission & Star Assembly îți oferă oportunitatea perfectă pentru tine!
Poți face parte dintr-o echipă multiculturală în care ai posibilitatea de a călători în diverse locații precum: Germania, China, Polonia, etc.
Dă click pentru a afla mai multe detalii despre postul dorit:
Inginer Planificare
Inginer Calitate
De ce Star Transmission & Star Assembly?
 Ai şansa de a crește într-un mediu competitiv în care se pune accentul pe angajat, salariu motivant, tichete de masă, bonus de performanţă, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat, programe de training.
Cu peste 3.000 de angajați, Star Transmission & Star Assembly sunt subsidiare ale Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internatională de automobile.
Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul www.stcu.ro la secțiunea „Carieră”.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect