Acum citesti:
Consiliu de Administrație nou la Romgaz
Intreg articolul 1 minute de lectura

Consiliu de Administrație nou la Romgaz

Acţionarii producătorului naţional de gaze naturale Romgaz au hotărât alegerea a şapte membri pen­tru un mandat de patru ani în consiliul de ad­ministraţie, anunță Ziarul Financiar. Printre membrii consiliului se numără Liviu Nistoran, fost pre­şe­dinte al consiliului de administraţie provizoriu. El este licenţiat în inginerie electrică în cadrul Uni­ver­sităţii Politehnica Bucureşti în 1994 şi a creat bran­du­l Evolio.

A fost iniţial numit în boardul companiei ener­ge­tice în sep­tem­brie 2017, pe un mandat provizoriu de patru luni. Romgaz este compania de stat de pe bursa bucureştea­nă care a oferit cele mai mari dividende statului român, respectiv 1,55 miliarde lei în 2017, de trei ori mai mult faţă de anul precedent şi 1,344 miliarde lei în 2018.

Nistoran a fost de asemenea membru şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Hidroelectrica, o altă companie care a virat dividende consistente către stat. În afară de Nistoran, restul de şase membrii sunt: Volintiru Adrian Constantin, Ungur Ramona, Grigorescu Remus, Ciobanu Romeo Cristian, Jude Aristotel Marius, Petrus A.M. Jansen.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.