fbpx
Acum citesti:
S-a deschis a doua cafenea Starbucks din Sibiu
Intreg articolul 3 minute de lectura

S-a deschis a doua cafenea Starbucks din Sibiu

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, a deschis a doua cafenea din Sibiu, la parterul clădirii Plaza35, o zonă cu trafic intens şi clădiri de birouri. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 43.

Pentru că o cafenea Starbucks este un loc primitor și familiar pentru a facilita conversația, Starbucks Plaza 35 este proiectată cu scopul de a reflecta experiența interacțiunii, dar și specificul zonei pe care o deservește – energie, dinamism, eleganță. Clienții sunt așteptați în cafeneaua care se întinde pe o suprafață de 199 m2, cu băuturile delicioase Starbucks pe bază de espresso. Confortul și atmosfera caldă le permit clienților să se relaxeze și să se bucure de amestecul perfect de cafea prăjită și aromele tentante ale preparatelor delicioase.

„Sibienii iubesc cafeaua, în special băutura toamnei, Pumpkin Spice Latte. De la deschiderea primei noastre cafenele în acest oraș, anul trecut în decembrie, s-au băut mii de latte și cappuccino și suntem fericiți și mândri că oamenii iubesc cafeaua pregătită cu grijă de baristas. Starbucks a devenit o parte a culturii locale, vedem prieteni care își dau întâlnire în cafenea, familii cu copii care fac o pauză aici, oameni de afaceri care lucrează din Starbucks, este acel loc unde toată lumea se simte ca acasă. Suntem convinși că și cea de-a doua cafenea din Sibiu se va transforma într-un spațiu primitor de întâlnire și de savurare a cafelei preferate în fiecare dimineață”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional România și Bulgaria.

Mai mult decât atât, cei care nu au timp să se bucure de experiența din cafenelele Starbucks, își pot savura cafeaua preferată „take away”. Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com și Starbucks.com.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.