fbpx
Acum citesti:
Finalizarea proiectului „Dezvoltarea firmei Hermannstadt Dental Office SRL in domeniul tehnicii dentare”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Finalizarea proiectului „Dezvoltarea firmei Hermannstadt Dental Office SRL in domeniul tehnicii dentare”

 

S.C. Hermannstadt Dental Office S.R.L., cu sediul în Municipiul Sibiu, Str. Johannes Honterus nr. 31, Județul Sibiu, a implementat în perioada 24 octombrie 2017 – 31 decembrie 2018, proiectul „Dezvoltarea firmei Hermannstadt Dental Office SRL in domeniul tehnicii dentare”.
Proiectul a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, în baza contractului de finanțare nr. 600/24.10.2017 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (în calitate de Autoritate de Management) prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar ce monitorizează implementarea acestui proiect.
Valoarea totală a proiectului este de 1.254.558,07 lei, din care asistența financiară nerambursabilă s-a ridicat la 843.321,99 lei (716.823,69 lei provenind din FEDR și 126.498,30 lei din bugetul național), și a fost implementat la punctul de lucru al firmei din Municipiul Sibiu, Str Avrig, nr. 3, Județul Sibiu.
Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat creșterea competitivității firmei beneficiare prin diversificarea și dezvoltarea activității sale într-un domeniu nou de activitate. În acest sens, rezultatul direct obținut de firmă, prin implementarea proiectului, a constat în constituirea unei baze tehnologice moderne și complete care să permită firmei practicarea activităților aferente tehnicii dentare. Baza tehnologică constituită este formată din 11 echipamente și dotări specifice activității necesar a fi desfășurate (vacuum malaxor, imprimanta 3D, soclator, sistem de frezare CAD-CAM, cuptor pentru ceramic, scanner de laborator, micromotor -2 buc, UPS – sursa neintreruptibila de curent, unitate de mobilier specializat si corp de iluminat cu tehnologie LED) și a generat crearea a 5 locuri de muncă noi (inclusiv pentru persoane din categoriile defavorizate).

Date de contact beneficiar:
Emilia Prodea, administrator
Str. Johannes Honterus, nr. 31, Municipiul Sibiu, jud. Sibiu, România
Tel: 0756607316; e-mail: emilia.prodea@yahoo.com

www.regio-adrcentru.ro
www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.