fbpx
Acum citesti:
Creștere Competitivitate Global Consult Center pe piața serviciilor turistice din Regiunea Centru
Intreg articolul 2 minute de lectura

Creștere Competitivitate Global Consult Center pe piața serviciilor turistice din Regiunea Centru

GLOBAL CONSULT CENTER SRL, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului Creștere Competitivitate Global Consult Center pe piața serviciilor turistice din Regiunea Centru, cod SMIS 109266, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, axei prioritare 2 ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – 2.1.A Microîntreprinderi. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.
Proiectul s-a derulat în perioada 2 februarie- 30 noiembrie 2018.

Obiectivul general al proiectului a vizat creșterea competitivității SC GLOBAL CONSULT CENTER SRL pe piața serviciilor de turism din regiunea Centru prin investiții în modernizarea bazei materiale și a resursei umane.

Obiectivele specifice ale proiectului atinse au fost următoarele:
• Modernizarea pensiunii CRISALIA pana la finalizarea proiectului.
• Diversificarea ofertei de servicii a SC GLOBAL CONSULT CENTER SRL prin includerea în
obiectul de activitate a serviciilor turistice.
• Creșterea numărului mediu de angajați al SC GLOBAL CONSULT CENTER SRL cu 5 până la finalizarea proiectului.

Rezultatele obținute în urma implementării proiectului au fost:
1. serviciu nou oferit de compania GLOBAL CONSULT CENTER SRL: oferirea de facilități de cazare a turiștilor în cadrul pensiunii CRISALIA din Sibiel
2. pensiunea CRISALIA din Sibiel a fost modernizată din perspectiva finisajelor și a dotăriloroferite clienților
3 . 5 locuri noi de muncă vor fi create pentru oferirea serviciilor pensiunii CRISALIA
Impactul investiției la nivelul localității Sibiel, dar și al regiunii este unul semnificativ prin creșterea numărului de locuri de muncă, ceea ce contribuie la reducerea ratei șomajului pe plan local. Totodată, datorită investițiilor din cadrul proiectului a crescut competivitatea companiei GLOBAL CONSULT CENTER SRL și calitatea serviciilor turistice la nivelul localității Sibiel.
Valoarea totală a proiectului este de 506,889.98 lei, iar finanțarea nerambursabilă este de  404,582.62 lei. Contribuția FEDR a fost de 343,895.23 lei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.