fbpx
Acum citesti:
TAROM anulează zborurile Sibiu – Stuttgart și Timișoara – Stuttgart
Intreg articolul 2 minute de lectura

TAROM anulează zborurile Sibiu – Stuttgart și Timișoara – Stuttgart

TAROM anulează zborurile Sibiu – Stuttgart și Timișoara – Stuttgart, potrivit unor informații neoficiale, confirmate însă de sistemul de rezervări al Tarom. Ultimul zbor diosponibil către Stuttgart din Sibiu este pe 22 februarie.

Compania Tarom a decis să suspende zborul din Sibiu către Stuttgart, alături de alte zboruri, în încercarea de eficientizare a planurilor de zbor. Cel mai probabil, decizia a fost luată din cauza concurenței foarte mari pe acest segemtn de zbor, pe care operează și Blue Air.  Tarom nu va opri, cel puțin deocamdată, cursa București – Sibiu, care era legată de cea spre Stuttgart. Ruta Sibiu – Stuttgart a fost introdusă de Tarom în 2018, ca o mare realizare a companiei. „Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Nu este însă suficient să știm că există un potențial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei și a rețelei de rute operate. Avem încredere că odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, spunea la acel moment Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.

Împreună cu Sibiu – Stuttgart este anulată și cursa Timișoara – Stuttgart, astfel că românii care vor să ajungă în orașul german vor fi nevoiți să folosească companiile concurente. De la Sibiu, Blue Air are trei zboruri pe săptămână, iar de la Timișțoara, Eurowings va opera, începând din acest an, propria cursă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.