fbpx
Acum citesti:
Festivitate de premiere la WITTENSTEIN SRL Şura Mică
Intreg articolul 3 minute de lectura

Festivitate de premiere la WITTENSTEIN SRL Şura Mică

Un eveniment cu totul special pentru toţi angajaţii WITTENSTEIN a avut loc în ultima zi a lunii ianuarie. Într-un cadru festiv a fost decernat premiul WI: SIONA, premiul pentru angajați remarcabili. Distincția WI: SIONA are deja o tradiție de nouă ani la nivel de concern și este acordată salariaților cu rezultate deosebite, onorând acei angajaţi care s-au implicat într-un mod extraordinar în dezvoltarea companiei.

Anul 2018 a adus modificări în ceea ce priveşte conceptul WI: SIONA.

Datorită situației ex­cepționale, caracterizată de criza de livrări și de o creștere enormă a grupului WITTENSTEIN la acest moment, juriul a modificat şi a propus o ediţie specială WI: SIONA 2018, o ediţie care a căutat acei angajaţi ,,încurajatori, motivaţi şi cu o atitudine pozitivă, acei angajaţi care prin comportamentul şi atitudinea carismatică reuşesc să influenţeze în mod pozitiv comportamentul colegilor. Ediţia specială WI: SIONA 2018 a fost despre „implicare”, „motivare”, „vitalitate și putere”, a fost despre determinarea de a face lucrurile să meargă.

Astfel, fiecare angajat a avut posibilitatea să nominalizeze un salariat, acea persoană cu o atitudine motivantă și pozitivă, acea persoană care nu îşi pierde curajul chiar și în momente dificile și îi încurajează pe alții să persevereze și să rămână orientați pe activitate.

Câştigători au fost numiţi acei salariaţi care au obţinut cel puţin 3 voturi.

Ceremonia de acordare a premiilor WI: SIONA a avut loc la sediul companiei din Şura Mică şi s-a realizat în prezenţa dl. Rothenfels Markus, administratorul WITTENSTEIN SRL România şi membru în comisia WI:SIONA, dl. Bernd Schimpf, purtător de cuvânt în cadrul consiliului de administraţie WITTENSTEIN şi dl. Manfred Dalhof, manager SCM la nivel de concern.

Dl. Rothenfels Markus a evidențiat motivele schimbării criteriilor de acordare a premiilor WI:SIONA şi a prezentat rezultatele la nivel de concern. Astfel, în cadrul evenimentului 580 de angajați au făcut nominalizări în acest sens, iar 95 dintre ele au venit de la filialele internaționale WITTENSTEIN. Au fost nominalizate 331 de persoane, 208 dintre acestea cu un vot, 62 cu două voturi și 61 de angajați au obținut cele trei voturi necesare devenind, astfel câștigători WI: SIONA 2018, ediția specială.

WITTENSTEIN Ro­mânia a avut marea bucurie să săr­bă­toreasca 3 astfel de câștigători. Este vorba despre d-na Nicoleta Adam, d-na Ioana Georgiana Constantinescu și d-nul Gheorghe Ludoșan.

Cuvintele de mulțumire şi apreciere, premiile acordate celor 3 câștigători, câte un ceas marca WITTENSTEIN, sesiunea de poze pentru marcarea evenimentului cât şi dineul, au încheiat această minunată zi de sărbătoare pentru întreaga companie WITTENSTEIN.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.