fbpx
Acum citesti:
Călătorie în lumea distracției la Shopping City Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Călătorie în lumea distracției la Shopping City Sibiu

                  Week-end plin de distracție și activități pentru toate vârstele

Shopping City Sibiu are o agendă plină de distracție pentru acest sfârșit de săptămână, când toți vizitatorii centrului comercial sunt invitați să participe la activități de familie.

Sâmbătă, copiii sunt așteptați la atelierul de creație „Vestitorii primăverii”, între orele 11:00 – 14:00, pe Galeria Carrefour. Micuții vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile practice și să creeze cele mai frumoase mărțișoare, pe care le pot oferi, apoi, părinților și apropiaților.

Tot pe Galeria Carrefour, de pe 23 februarie și până în prima zi de primăvară, vizitatorii Shopping City Sibiu vor avea șansa să aleagă cadouri deosebite, pentru toate gusturile, de la expozanții care vor fi prezenți la târgul de mărțișoare.

În ultima zi din săptămână, cei mici sunt răsfățați din nou, pentru că centrul comercial le-a pregătit un atelier de spus povești, ce va avea loc în fiecare lună, într-o zi de duminică, în intervalul 18:00 – 19:00. În serile cu povești interactive, piticii își vor exersa creativitatea și imaginația, învățând de la actorii Hocus Pocus Trulala cum să creeze povești și cum să le prezinte. Atelierul are loc în zona Noriel/Smyk, iar accesul este gratuit. Părinții sunt și ei invitați să își însoțească micuții într-o aventură în timp, care le va aminti de propria copilărie.

Mai multe informații despre evenimentele organizate la Shopping City Sibiu puteți afla de pe pagina de Facebook sau de pe https://shoppingcitysibiu.ro/

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.