fbpx
Acum citesti:
Două proprietăți imobiliare din Sibiu, în valoare de 4 milioane de euro, record de vânzări în 2018  
Intreg articolul 1 minute de lectura

Două proprietăți imobiliare din Sibiu, în valoare de 4 milioane de euro, record de vânzări în 2018  

Una dintre cele mai mari companii imobiliare din România, prezentă sub formă de franciză, a reușit să vândă două proprietăți industriale din Sibiu care valorează împreună peste 4 milioane de euro.

Unul dintre birourile companiei imobiliare din Sibiu a reușit să realizeze tranzacția anului în 2018, prin vânzarea unui imobil industrial, cu peste 2,5 milioane de euro. Este vorba despre clădirea fostei Întreprinderi 13 Decembrie, din strada Valea Mare. Același birou din Sibiu a vândut un alt spațiu industrial cu 1,6 milioane de euro.

Compania a anunțat vânzări de imobile în valoare de 155 milioane de euro în 2018, în România, cu încasări din comisioane de peste 3 milioane de euro, rezultate din peste 2.500 de tranzacții. Pentru 2019, estimările companiei țintesc o creștere de 40% a comisioanelor.

Cluj-Napoca și București au fost orașele cu cele mai multe tranzacții imobiliare din portofoliul companiei, acestea două fiind urmate de Sibiu, care a depășit Arad, aflat cu un an înainte pe locul 3.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.