10.3 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Romgaz Mediaș are un nou director general

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Producătorul național de gaze Romgaz Mediaș are un nou director. De sâmbătă, 13 februarie, Aristotel Jude este noul director general al Romgaz.

Consiliul de Administrație al societății medieșene l-a numit provizoriu pe Jude, pentru un mandat de două luni. Până vineri, 12 februarie, Aristotel Jude a fost președintele Consiliului de Administrație al Romgaz Mediaș. Marius Aristotel Jude a fost secretar de stat în Ministerul Energiei.  A lucrat în cadrul Romgaz, pe diverse poziții, de director și consilier manager.
“Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A. întrunit în ședința din data de 12 februarie 2021, prin Hotărârea nr. 10/12.02.2021, a luat act de demisia domnului Aristotel Marius JUDE din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Până la următoarea ședință a Consiliului de Administrație, domnul Bogdan Nicolae SIMESCU va exercita atribuțiile de președinte al Consiliului de Administrație.
În aceeași ședință, Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A., prin Hotărârea nr. 11/12.02.2021, a numit pe domnul Aristotel Marius JUDE în funcția de Director General al S.N.G.N. Romgaz S.A., începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de 2 luni”, se arată într-un comunicat de presă al Romgaz Mediaș.
FOTO: economica.net

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cât ne costă să ducem copilul la o grădiniță privată în Sibiu

În prezent, grădinițele private devin tot mai populare, datorită serviciilor pe care le oferă copiilor. Aceste instituții de învățământ...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect