5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Proiectele de finanțare pentru exploatațiile agricole se depun până la finele lunii iulie

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Termenul limită pentru depunerea de proiecte aferente Măsurii 121 „Modernizarea exploatațiilor agricole” a fost prelungit până la data de 31 iulie 2014, anunță Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR). Astfel, perioada de desfăşurare a sesiunii de primire de proiecte pentru Măsura 121 este 20 mai 2014 – 31 iulie 2014. Solicitarea acestei prelungiri a fost făcută de către potențialii beneficiari. Ei și-au motivat cererea prin lipsa timpului necesar pentru eliberarea avizelor și autorizațiilor de către instituțiile competente, dar și prin suprapunerea cu actuala campanie de recoltare, fapt ce a produs întârzieri în întocmirea Dosarului Cererii de Finanțare.
Decizia cu privire la prelungirea perioadei a fost luată de Autoritatea de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.Depunerea proiectelor se face la sediile Oficiilor Judeţene pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OJFIR), în intervalul orar 09:00 – 14:00 (pentru fermele de familie) și on-line, pe www.apdrp.ro. Solicitantul de finanţare trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în Ghidul Solicitantului aferent acestei măsuri. Cei interesați trebuie să rețină că Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) s-a reorganizat și a devenit Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect