15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Unique Smile zâmbește liber. Produs în Sibiu

Cele mai citite

USUnique Smile este un centru de ingrijire dentară, nou deschis în Șelimbăr, Sibiu. Am început activitatea în luna iunie 2014 și, pe lângă serviciile stomatologice, activitatea noastră se completează cu un laborator de imagistică și radiologie dentară și un laborator de tehnică dentară cu profil ortodontic, ambele urmând să fie date spre folosinţă până la șfârșitul anului curent. Echipa centrului este formată din 4 medici dentiști, 3 asistente medicale, un asistent manager și un technician dentar.
Unique Smile iși propune materializarea unui concept modern de medicină dentară. Nucleul în jurul căruia se concentrează filozofia noastră este pacientul, prin grija deosebită faţă de nevoile sale. Am creat o ambianţă plăcută prin atenţia la detalii, am implementat în cabinetele dentare o dotare la standarde înalte și am căutat să creăm o echipă bine pregătită pentru a menţine calitatea actului terapeutic. Fiecare membru al echipei este ghidat de pasiunea pentru ceea ce și-a ales ca profesie și credem că aceasta constituie atuul principal al unui act medical fară compromis.
US2Mottoul Unique Smile – “We make it visible” ,reflectă ţinta noastră finală în legătură cu pacientul. Academia Americană de Cosmetică Dentară indică faptul că 89% dintre pacienţii care apelează la servicii de stomatologie o fac pentru a-și îmbunătăţi aspectul fizic și a-și crește încrederea de sine. Ambele au un mare impact social, influenţând calitatea vieţii. Ne-am propus să fim alături de pacienţii care ne aleg, pentru a transforma această călătorie în cel mai frumos și sigur drum către succes. Ne-am propus să deschidem ochii larg, să ascultăm atent și să înţelegem emoţia fiecărui pacient.
O atenţie deosebită o acordăm serviciilor dentare pentru copii, tuturor tratamentelor de ortodonţie (atât pentru copii, cât și pentru adulţi), dar și tratamentelor de cosmetică dentară.
În centrul nostru medical oferim toată gama de aparate dentare, care vor fi aplicate după cea mai modernă școală de ortodonţie care se practică azi în România, Medicul principal, dr. Andreea Jianu urmeaza Filozofia FACE – Functional And Cosmetic Excellence, care reprezintă conceptul după care ne ghidăm în stabilirea unui plan de tratatement ortodontic. La ora actuală, tratamentul ortodontic nu mai reprezintă doar o îmbunătăţire a zâmbetului, prin simpla aliniere a dinţilor. Bazându-se pe principii stabilite de lideri ortodontici de renume, filozofia FACE cuprinde un diagnostic detaliat, mecanici de tratament aprofundate, și cele mai recente progrese ortodontice. Principiul de bază al acestei filozofii este ghidat de tratamentul interdisciplinar. Caută să îmbine în cel mai cuprinzător mod, noţiuni de stomatologie generală și ortodonţie.
Dr. Andreea Jianu - medic dentistAceste obiective sunt similare pentru pacienţii de toate vârstele, și anume:
• alinierea corectă a dinţilor, care să fie în armonie cu o poziţie corectă și funcţională a celor două articulaţii temporo-mandibulare
• păstrarea unui ţesut de suţinere al dinţilor sănătos (parodontal)
• asigurarea unei masticaţii eficiente
• asigurarea unui suport adecvat al buzelor
• asigurarea unui echilibru facial, ce se menţine în limitele frumosului
Am menţionat de tratamentul interdisciplinar, aici venind în ajutorul pacienţilor ceilalţi membrii ai echipei medicale, fiecăruia dintre ei distribuindu-se o anumită specializare. Protetica dentară, implantologia, parodontologia, estetica dentară, toate acestea alcătuiesc ansamblul de specializări și construiesc echipa. Înainte de toate, plusul pe care îl aducem este prin fotografia dentară. Fiecărui pacient, înainte de tratament, i se face un set de fotografii, care sunt analizate ulterior în cadrul ședinţelor medicale. Pe baza acestora se stabilește apoi planul de tratament, medicul împreună cu pacientul urmând să opteze pentru cea mai bună decizie. În planul de tratament propus se ţine cont atât de o analiză a zâmbetului, cât și de fizionimia pacientului.
Pentru că noi credem că este mai bine să previi decât să tratezi, acordăm o atenţie deosebită sistemului de prevenţie. În aceste condiţii, orice consultaţie efectuată în centrul nostru medical are ca scop educarea pacientului în vederea efectuării unei tehnici de igienă orală corecte acasă. Medicii noștri oferă consultanţă în vederea acestui lucru, explicând, cu tact, modalitatea de igienizare orală pentu acasă, specifică fiecărui pacient, în funcţie de problemele orale existente.
CONTACT: Str. Triajului nr. 67, Șelimbăr, Sibiu, România, Telefon: 0747.071.986, www.uniquesmile.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect