Acum citesti:
HARTING România din Sibiu, CEA MAI MARE LOCAȚIE DE PRODUCȚIE în cadrul grupului, din afara Germaniei. Produs în Sibiu
Intreg articolul 3 minute de lectura

HARTING România din Sibiu, CEA MAI MARE LOCAȚIE DE PRODUCȚIE în cadrul grupului, din afara Germaniei. Produs în Sibiu

h1ÎNCEPUTUL. La 01.09.1945, Wilhelm şi Marie Harting au înfiinţat firma „Wilhelm Harting Mechanische Werkstätten”, un mic atelier de 100 mp în orașul Minden, Germania. În prezent, compania HARTING operează în 37 de companii naţionale de vânzări şi 14 fabrici de producţie. Cu aproape 4.000 de angajaţi, activităţile acoperă toate cele 5 continente – Europa, Asia, America, Australia şi Africa. Compania HARTING este lider de piaţă pe segmentul producţiei de conectori industriali şi unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii industriale inteligente.

DEZVOLTAREA în România. Activitatea HARTING a demarat în Sibiu, în anul 2002, cu un partener român. S-a început cu producţia de componente pentru industria auto şi producţia de conectori industriali. În anul 2003 a fost înfiinţată compania HARTING România în Sibiu, iar în anul 2007 a fost deschisă o nouă locaţie de producţie cu o suprafaţă de 4.400 metri pătraţi în Parcul Industrial Vest.

VIITORUL. HARTING România şi-a propus pe termen lung extinderea spaţiului de producţie din Sibiu, secvenţial în patru etape de construcţie, până la 28.100 metri pătraţi. În anul 2015 vor începe lucrările la cea de-a doua hală de producţie în Parcul Industrial Vest, pe o suprafaţă de 5.500 metri pătraţi.

PREZENTUL. Aproximativ 600 angajaţi ai HARTING România lucrează în cele două locaţii mari din Sibiu:
Automotive (strada Râului) este una dintre locaţii, unde se produc electromagneţi pentru tetiere activate la coliziune (Mercedes C, R, M, S), pentru cutii de viteză (Volvo S60, S80, V70, XC70) precum şi pentru suporţi suspensie motor (Audi A4, A5).
Connectivity&Networks (Parcul Industrial Vest) este cea de-a doua locaţie, unde se produc, cu ajutorul mașinilor de injecţie mase plastice, o parte din componentele care ulterior se folosesc la asamblarea conectorilor industriali, electrici și electronici, a cablurilor de alimentare ale automobilelor electrice și conectorilor de date și putere (Han, Din Power, Porsche, Audi, RJI, D-Sub, ș.a.)
Anumite produse fabricate în Sibiu sunt concepute local în cadrul departamentului R&D şi implementate de: Inginerie Industrială – prin management de proiect, coordonarea și urmărirea produsului de la prototip până la producţia de serie; Producţie – cu organizarea şi gestionarea liniilor de producţie şi şcolarizarea angajaţilor; Calitate – garantează respectarea standardelor de calitate; Logistică şi Achiziţii – lansarea comenzilor de producţie și organizarea proceselor de achiziţii.
Echipa de dezvoltare software pentru tehnologia RFID (identificare prin radiofrecvenţă) din cadrul departamentului IT din Sibiu generează pentru clienţi soluţii tehnice pentru creşterea productivităţii şi eficienţa producţiei.
Certificările DQS ISO/TS 16949, ISO 9001/2001, IRIS Rev.02 (International Railway Industry Standard), cea mai pretenţioasă certificare din industria feroviară şi ISO 14001, garantează calitatea produselor şi serviciilor HARTING şi dovedesc preocuparea companiei pentru protecţia mediului.

CONTACT: HARTING Romania SCS, Sibiu, Strada Europa Unită nr. 21, Tel: +40 369 102 612, Fax: +40 369 102 622, e-mail: romaniahr@HARTING.com

h2
h3
h4
h5
h6
h7
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.