19.1 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Joi, 11 iunie se deschide Târgul „Produs în Sibiu”. Expun aproape 30 de firme

Cele mai citite

În perioada 11 – 13 iulie, între orele 12:00 și 18:00, la Pavilionul Expozițional de la Sala Transilvania, are loc „Târgul Produs în Sibiu”. În cadrul acestui eveniment sunt prezentate produse fabricate în Sibiu, iar cei prezenți pot vizita obiective de interes economic, turistic și cultural din județ. Prin medierea Camerei de Comerț Sibiu, la expoziție au confirmat participarea un număr de 29 de companii locale, care își vor prezenta oferta de produse și servicii.
Deschiderea oficială a Pavilionului Expozițional „Produs în Sibiu 2015” are loc la 11:30, prin tăierea panglicii.
„Pentru prima dată în județul Sibiu, cred că de la Revoluție, încoace este organizat un pavilion expozițional la Sala Transilvania, unde vor fi prezente companii din județul Sibiu cu produse realizate în județul Sibiu, cu scopul de a promova relațiile comerciale ale celor care vin din afară cu companii din județul Sibiu, deci iată, conferința are pe lângă întâlnirile de afaceri și dorința noastră de a aduce investitori în județul Sibiu și dorința de a facilita accesul pe alte piețe al companiilor din județul Sibiu”, a spus Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.
„Târgul Produs în Sibiu” este un eveniment aflat pe agenda celei de-a doua ediții a Conferinței Internaționale „Oportunități de investiții în județul Sibiu – Valoare adăugată afacerii tale”, ce va reuni la Sibiu reprezentanți din 18 țări, în perioada 10-13 iunie.
Intrarea la Târg este liberă!
Firme participante:
Hoffmann
Prodial
Vitosa
Netvolt
Tara
Info biz
Sitemani
Guhring
Top Tech
Tursib
Transgaz
Sachsische Bau
Super Mamma
GLS
Sirius
Sibex
CardOil Avantaj
Reflexo Vital
Max development
Romgaz
Policlinica Astra
Bramac
Polisano
NTN SNR Rulmenti
Euroconf
Boromir
Bleidinger

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect