Connect with us

Economie

Bursa generală a locurilor de muncă, vineri la Mediaș și Sibiu

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

someri mediafax

Veste cât se poate de bună pentru șomerii sibieni aflați în căutarea unui loc de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Sibiu organizează vineri 19 aprilie 2013 “Bursa generală a locurilor de muncă”. Astfel, sibienii se pot prezenta în Sibiu la Cercul Militar, iar medieșenii la sediul  agenţiei din Mediaș, strada Aurel Vlaicu nr 31-33.

Un număr de 146 de joburi sunt destinate persoanelor fără studii superioare şi anume:  confecţioner articole din piele şi înlocuitori, muncitori necalificaţi, agent de securitate, electricieni, sudori, lucrători în comerţ, casieri, cofetari sau agenţi de asigurare, iar alte 25 de joburi sunt alocate persoanelor cu studii superioare și anume: inginer mecanic, inginer constructor, inginer electromecanic, inspector asigurări, consilier juridic, sau manager.

Organizatorii spun că aceasta măsură activă pentru prevenirea şi combaterea şomajului este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă, participarea atât a agenţilor economici cât şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca fiind gratuită.

În cadrul acţiunilor întreprinse de A.J.O.F.M. Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 70 agenţi economici din judeţ. Dintre aceştia au confirmat deja participarea la bursa 25 ( 15 la Sibiu, 10 la Mediaş).

Prin intermediul bursei generale a locurilor de muncă organizate anul trecut, au fost încadrate în munca 302 persoane.

Bursa generală a locurilor de muncă începe la ora 09:00 în ambele locuri ( Mediaș și Sibiu).

 

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *