16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Tinerii din 8 unităţi şcolare sibiene au fost testaţi cu privire la valoarea securităţii şi sănătăţii în muncă. Câştigătorii merg la Iaşi

Cele mai citite

În perioada februarie-iunie 2013 se desfăşoară proiectul de parteneriat intitulat „Valenţe culturale ale securităţii şi sănătăţii în muncă”, derulat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Școlar Judeţean Sibiu. Proiectul urmăreşte pregătirea tinerilor, înainte de a intra pe piaţa forţei de muncă, cu privire la riscurile profesionale şi la drepturile şi obligaţiile lucrătorilor în muncă. În acest proiect sunt implicate 8 unităţi şcolare, 15 clase de a X-a şi 14 cadre didactice.

În cadrul proiectului Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a inclus în Calendarul activităilor educative regionale 2013, organizarea unui concurs judeţean, care a urmărit verificarea cunoştinţelor legate de valorile securităţii şi sănătăţii în muncă, asimilate de elevi în urma instruirilor. Acest concurs s-a desfăşurat luni 29 aprilie la Colegiul Tehnic Independența Sibiu. Rezultatele au fost centralizate de către comisia de evaliare şi a fost întocmit un clasament. În cadrul premierii au fost acordate şi diplome de participare tuturor participanţilor la acest concurs. La etapa naţională, care va avea loc la Iaşi, în perioada 08-09 iunie 2013, s-au calificat echipele ocupante a locurilor I, II şi III ale fazei judeţene. 

 

 

Clasamentul în urma centralizării rezultatelor:

 

•Premiul I – Colegiul Agricol D.P. Barcianu Sibiu

•Premiul II – Colegiul Tehnic A.T. Laurean Agnita

•Premiul III – Colegiul Tehnic Mediensis Mediaş

•Mențiunea I: Liceul Tehnologic I. Lupaș Săliște

•Mențiunea II: Liceul Tehnologic Johannes Lebel Tălmaciu

spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect