2.7 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Selecţie la Sibiu pentru 145 de locuri de muncă în Germania

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Veste foarte bună pentru persoanele care vor să muncească în afara ţării. EURES Romania dispune de 145 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier şi gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza o selecţie la Sibiu în zilele de 5 şi 6 septembrie 2013.

Astfel, se oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii precum: barman, ospătar, bucăta sau manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet.

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată, experienţa în domeniu şi cunoştinte bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2).

Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcţie de angajator.

Salariul oferit este de 1500-2000 euro brut/lună pentru ospătar, 1850 -1950 euro brut/luna pentru barman şi 1500-2100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţa profesională) pentru bucătar.

Timpul de lucru este de 40-45,5 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit/contracost (270 euro/luna), iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Pentru posturile de manager restaurantà la carte/personal serviciuorganizarebanchet, sunt solicitate personae care au atât cunoşţinte foartebune de limba germană, nivel C2, cât şi cunoşţinte bune de limba engleză, nivelB2 precum şi calificare şi experienţa în domeniu.

În final, persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, din strada  Morilor, nr 51 A, etaj 4, camera 440, telefon 0269.23.77.19, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:

cerere tip (se completează la sediul Agenţiei pentru Ocupare a Forţei de Muncă ); copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni); C.V model Europass-Lebenslauf (cu fotografie) în limba germană; cazier judiciar în original din care să reiasă ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţa de la medicul de familie, cu menţiunea „clinic sănătos / apt pentru muncă”.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

RAPORTOR LOCAL. “Anghel Saligny” va ridica județul

Primarii din județul Sibiu și Consiliul Județean Sibiu s-au mișcat bine în ceea ce privește depunerea proiectelor în programul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect