17.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Şcoala de Bursă îşi reia cursurile la ULBS

Cele mai citite

Şcoala de Bursă îşi reia cursurile şi în acest an. Este pentru al treilea an consecutiv când acest proiect educaţional se desfăşoară la Sibiu. A treia ediţie a acestui concept educaţional inovator le oferă tuturor celor interesaţi de piaţa de capital, dar în special studenţilor, şansa de a participa gratuit la cursuri de iniţiere privind universul bursier.
Cursurile încep joi, 3 noiembrie, în Aula Avram Iancu a Universităţii Lucian Blaga. Cursul inaugural va cuprinde prezentarea unei scurte sinteze a ediției a doua a proiectului „Școala de Bursă” dar şi partea teoretică a modulului I – începători. Vor fi prezentate, explicate și analizate noţiuni privind: conceptul de bursă, istoria şi evoluţia bursei, rolul bursei în economie, organizarea şi funcţionarea bursei, rolul tuturor participanţilor la piaţă şi a modului de organizare, autorizare şi funcţionare a acestora: investitori, brokeri, SSIF, SAI şi consultanţi investiţii. “După succesul înregistrat în primele două ediții, când am avut în fiecare an circa 50 de studenți, care au urmat toate modulele, ne bucurăm să anunțăm că Școala de Bursă 3.0 este în bloc-start și suntem nerăbdători să continuăm să aducem plus-valoare în educația financiară a noilor generații și să le oferim posibilitatea de a acumula competențe suplimentare față de ceea ce studiază la cursuri. Vom încerca să le oferim, ca de obicei, prezentări interactive, să aducem invitați din piața de capital care să împărtășească din experiențele și cunoștințele lor și reflectăm cât mai bine nu doar imaginea bursei cât și substanța acesteia”  a declarat Decebal Todăriță, cofondator Școala de Bursă &  specialist Marketing & PR.
Şi în acest an vor fi trei module, iniţiere, mediu şi avansaţi. Acestea se vor desfăşura pe parcursul anului universitar, astfel încât programul studenţilor să nu fie foarte încărcat.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziția „Epoca de aur: Ieri, (azi) și mâine” de Andrei Pandele ajunge și la Sibiu

După București și Timișoara, expoziția de fotografie a lui Andrei Pandele, organizată de Universitatea Brighton (UK), Asociaţia Culturală Neo...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect