Acum citesti:
Laboratorul de antrepenori a început la ULBS
Intreg articolul 2 minute de lectura

Laboratorul de antrepenori a început la ULBS

Studenții sibieni au oportunitatea de a participa gratuit la un program de educație antreprenorială dezvoltat și implementat în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, anunță reprezentanții acesteia. Astfel, în perioada octombrie – decembrie 2017 se redeschide „Laboratorul de Antreprenori”, un program de educație antreprenorială dedicat studenților și tinerilor sibieni care doresc să facă primii pași înspre dezvoltarea propriei afaceri. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și cuprinde un program complet de educație antreprenorială, adaptat la nevoile de dezvoltare personală și profesională ale tinerilor și la exigențele pieței.

În cadrul „Laboratorul de Antreprenori” tinerii vor parcurge toate etapele necesare construirii unei afaceri și vor avea ocazia de a-și dezvolta cunoștințele și competențele antreprenoriale, participând la o serie de workshop-uri și activități care abordează o varietate de teme: cercetare de piață, modele de business, plan de afaceri, branding și promovare, design thinking, teambuilding. Pe tot parcursul programului, participanții vor beneficia de mentorat de la antreprenori din comunitatea sibiană. Totodată, tinerii vor participa la o serie de evenimente pe tema antreprenoriatului și vor avea ocazia să intre în dialog cu antreprenori de succes și specialiști din mediul de afaceri din România. „Dorim să le oferim studenților noștri o experiență de învățare complexă care să îi ajute să își dezvolte cunoștințele și competenețele antreprenoriale și să îi motiveze să își pună în valoare talentul, imaginația și creativitatea pentru a-și transforma ideile în afaceri care vor contribui în viitor la dezvoltarea economiei, spune Prof. univ. dr. Livia Ilie, Prorector – Strategie Organizațională și Financiară, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

Laboratorul de Antreprenori este un program dezvoltat în cadrul Societății Antreprenoriale Studențești EduHub ULBS care își propune să susțină și să dezvolte inițiative antreprenoriale studențești și un ecosistem antreprenorial, prin consolidarea relațiilor cu comunitatea locală și de afaceri pentru a genera valoare economică și socială.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.