Acum citesti:
Un proiect creativ a adus toamna și la Grădinița „Căsuța Poveștilor”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Un proiect creativ a adus toamna și la Grădinița „Căsuța Poveștilor”

Copiii și cadrele didactice de la Grădinița cu program prelungit „Căsuța Poveștilor” din Sibiu au decis să sărbătorească toamna printr-un proiect dedicat acestui anotimp și desfășurat în parioada 17 – 18 octombrie.

Activitatea s-a numit „Ziua recoltei” și a avut ca principal scop stimularea interesului pentru mediul înconjurător, pentru anotimp și pentru activitățile gospodărești.

„Odată cu venirea toamnei, am hotărât să pregătim murături pentru anotimpul de iarnă și o salată de fructe specifice anotimpului. În această activitate au fost realizate lucrări și colaje cu materiale din natură cât și picturi cu fenomene specifice anotimului. Copiii au fost încântați și încurajați să-și ajute părinții în treburile gospodărești. Au promis că o vor face”, spune Anca Elena Condrea, una dintre educatoare. Proiectul a fost coordonat de toate cadrele didactice din grădiniță, inclusiv de directoare Prof. Anca Bruda. Două zile micuții de la grădiniță au colorat, au desenat, s-au jucat cu legumele toamnei, le-au învățat, au învățat cum se fac murăturile sau cum se umplu cămările în acest bogat anotimp. „Ne-am bucurat de ceea ce ne oferă toamna şi am valorificat potenţialul creativ al copiilor. Prin aceste demersuri ne înfrumuseţăm viaţa și îi educăm, în același timp, pe micuții noștri spre a-şi dezvolta gustul pentru frumos”, spune și Anca Bruda.

6
5
3
7
8
2
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.