Acum citesti:
Olanda dăruiește copiilor din Roșia
Intreg articolul 1 minute de lectura

Olanda dăruiește copiilor din Roșia

Trei camioane încărcate cu mobilier școlar au fost aduse din localitatea Elburg, Olanda, pentru copiii din Comuna Roșia și spre copiii aflați în plasament, în cadrul asociației umanitare Dare To Care”, din localitatea Cornățel.

Această acțiune cu caracter umanitar a fost demarată încă din primăvara acestui an de o mână de oameni cu suflet mare, din orășelul Elburg. Cu ajutorul lor, școlile din comuna Roșia și centrul de plasament al Asociatiei Umanitare Dare To Care” au fost dotate cu mobilier școlar ce a constat în mese, scaune și dulapuri. Mobilierul a fost livrat de cei din Olanda, care au fost primiți cu multă bucurie de copii. Aceștia au prezentat un scurt program artistic, iar conducerea școlii a pregătit un prânz festiv.

La eveniment au participat, pe lângă delegația din Olanda din cadrul fundației olandeze Davor, reprezentanții instituțiilor partenere. Au fost prezenți David Ioan, primarul comunei Roșia, Prof. Nicolae Boriga, directorul Școlii din Roșia, Danilea Țugulea, director adjunct, Pieter Van Der Neut, președintele asociației Dare to Care și Cătălina Mărginean director Centru de Plasament din Roșia.

FullSizeRender
IMG_2983
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.