Acum citesti:
„Let′s be ECO!” și-a premiat câștigătorii
Intreg articolul 2 minute de lectura

„Let′s be ECO!” și-a premiat câștigătorii

15 laptopuri au ajuns joi, 26 noiembrie, la Școala Gimnazială Rîu Sadului. Laptopurile sunt un premiu câștigat de elevii și cadrele didactice ale acestei școli în cadrul proiectului „Let′s be ECO!”, organizat de „Let′s do it, Romania!”, în parteneriat cu Garda Națională de Mediu (GNM).

Proiectul a început în luna februarie a anului 2017 și, timp de trei săptămâni, elevii alături de cadrele didactice din școală, coordonați de prof. Andreea Bodea, au fost implicați într-o serie de activități ce au avut ca scop transformarea deșeurilor reciclabile în obiecte decorative. Implicarea colectivului în acest proiect a fost în proporție de 100%, astfel reușind să creeze 61 de obiecte. Școala se numără printre cele 30 de școli câștigătoare, din cele peste 700 participante la proiect.

„Misiunea noastră nu a fost deloc simplă; însă ceea ce ne-a însufleţit pe toţi a fost spiritul de echipă şi, ceva ce a devenit vizibil doar prin actele noastre: o trăire permanentă care înaripează gândul, dar care şi consumă”, a spus Prof. Margareta Bogdan directorul Școlii Gimnaziale Rîu Sadului.

În acestă săptămână școala a intrat în posesia premiului.

„Ne bucurăm că printre câştigătorii acestei competiţii se numără şi elevii şcolii gimnaziale Rîu Sadului, pe care îi felicităm pentru creativitatea pe care au dovedit-o prin lucrările lor. […] Prin această competiţie, GNM împreună cu «Let’s do it Romania!» şi-au propus să ofere şcolilor din mediul rural calculatoare pentru dotarea laboratoarelor de informatică. În acest scop, am disponibilizat câteva sute de laptop-uri pentru a fi reutilizate în cadrul unităţilor şcolare”, spun reprezentanții GNM.

DSC00171
DSC00133
DSC00131
DSC00128
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.