Acum citesti:
GALERIE FOTO – Halloween studențesc pentru tinerii sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

GALERIE FOTO – Halloween studențesc pentru tinerii sibieni

Odată cu acordarea titlului de Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, valoare adăugată Sibiului este adusă și de evenimentele gastronomice finanțate de Primăria Sibiu. Acestea s-au desfășurat în spațiile ULBS fiind dedicate studenților și nu numai, pentru a oferi prilejul socializării, acceptării și înțelegerii tradițiilor. Proiectul are ca scop conștientizarea publicului sibian cu privire la oportunitățile dezvoltării economice sub agenda Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Din seria evenimentelor gastronomice studențești este de amintit și Halloween-ul studențesc care s-a desfășurat în seara zilei de 31 octombire începând cu ora 19:00 în cadrul Complexului studențesc ULBS, situat pe Bulevardul Victoriei.

„Au fost degustate deserturi pe bază de dovleac, ingrediente locale și inovative (dulceață de dovleac cu mere și scorțișoară, plăcintă cu dovleac, guacamole). La eveniment au participat peste 100 de studenți români și străini alături de cadre didactice universitare. Toate preparatele au fost bine primite, aprecierile din partea studenților fiind pozitive, toți dorindu-și să le găsească și în restaurantele orașului Sibiu. Realizarea evaluării prin degustare și intervievare a fost prilej de socializare între studenți și cadre didactice, seara continuând cu muzică și dans, în costume și decoruri de sezon”, au explicat organizatorii.

Proiectul Valori ale cunoașterii tradiționale în susținerea Regiunii Gastronomice Europene Sibiu 2019 este acţiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Halloween studentesc ULBS Sibiu 1
Halloween studentesc ULBS Sibiu 2
Halloween studentesc ULBS Sibiu 3
Halloween studentesc ULBS Sibiu
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.