Acum citesti:
FOTO – Brazi și oțetari roșii, plantați de elevii Liceului „Axente Sever”
Intreg articolul 1 minute de lectura

FOTO – Brazi și oțetari roșii, plantați de elevii Liceului „Axente Sever”

Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie a organizat, ca în fiecare an, Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România. Această zi este sărbătorită anual pe data de 29 octombrie la ora 12 şi urmăreste conştientizarea de către elevi a importanţei implicării directe în dezvoltarea spaţiilor verzi, în condiţiile defrişărilor masive la care asistăm în ţara noastră în ultimii ani.

Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaş a răspuns invitaţiei Centrului Carpato-Danubian de Geoecologie, care a îndemnat liceele şi şcolile generale să planteze copăcei de Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România. Astfel, elevii claselor a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și a XI-a Matematică Informatică, îndrumaţi de profesoarele Ioana Hudea şi Delia Duma, au plantat 5 brazi şi 5 oțetari roșii în curtea liceului medieșean.

Participarea unităţii de învăţământ medieşene la activităţile Zilei Verde a Eco-Şcolilor din România constituie încă o dovadă a faptului că liceul „Axente Sever” rămâne o Şcoală Eco, dedicată activităţilor de ecologizare desfăşurate la nivelul judeţului Sibiu şi la nivel naţional.

Copaci plantati la Liceul Axente Sever Medias 1
Copaci plantati la Liceul Axente Sever Medias 2
Copaci plantati la Liceul Axente Sever Medias
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.