Acum citesti:
Zilele Centrului de Tineret Sibiu, între 16 și 18 noiembrie
Intreg articolul 3 minute de lectura

Zilele Centrului de Tineret Sibiu, între 16 și 18 noiembrie

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport organizează în perioada 16-18 noiembrie, ediția a VI-a a Zilelor Centrului de Tineret Sibiu. Evenimentul se desfășoară sub motto-ul A.I.C.I.- Animație, Interculturalitate, Comunicare, Împreună și are loc pe strada Nicolae Teclu la numărul 41. „Obiectivul urmarit este ca în cadrul evenimentului care este structurat pe durata a trei zile să prezentam oferta centrului de tineret, a asociatiilor de tineret precum și noi posibilități de susținere a activităților de tineret, a unui dialog structurat cu tinerii,  tinerilor şi comuniţaţii sibiene. Cu acest prilej în programul evenimentului sunt incluse reprezentaţii de muzică, teatru, imagini foto care se derulează in mod permanent în centru de tineret. Evenimentul este finanţat in cadrul programului national P1- Program de Centre de Tineret al Ministerului Tineretului si Sportulu și este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu”, spun organizatorii.

Iată și programul manifestărilor:

Joi, 16 noiembrie 2017
Ora 14.30- Dezbatere cu tema „ Tinerii și Comunitatea”
Participă organizații neguvernamentale, voluntari, reprezentanți DJST Sibiu/ MTS, reprezentanți ai autorităților locale
Teme de dezbatere: Nevoi ale tinerilor urban/ rural;
Constituire Consiliului consultativ pe probleme de tineret structură consultativă pe probleme de tineret, fără personalitate jurudică, ce va  funcţiona pe lângă Consiliul Județean Sibiu/ Propunere Regulamentul de organizare şi funcţionare inițiator CJ Sibiu cu consultare DJST Sibiu și structuri de tineret; Propuneri de constituire a Fondului destinat activităților de tineret în cadrul bugetelor județene și locale pentru anul 2018; Propuneri de metodologie de finanțare activităților de tineret în cadrul bugetelor județene și locale pentru anul 2018Ora 19.00

Super comedia „ GUNOIERUL” – Un text de Mimi Branescu. Distribuția: Cătălin Grigoraș/ Ioan Alexandru Savu, Miky Paicu, Raluca Eremei Bîrză.
„Spectacolul aduce în discuție destinul OMULUI, tot ce se poate spune despre om se află în gunoi. Un « simplu » gunoier îţi poate întoarce viaţa cu susul în jos. Câte lucruri interesante poţi afla despre o persoană pur şi simplu cotrobăind prin gunoiul său menajer?”
” A.I.C.I.- Animație, Interculturalitate, Comunicare, Împreuna în imagini”- expoziție de fotografie permanentă cu imagini din activitățile derulate în Centrul de tineret Sibiu

Vineri, 17 noiembrie 2017
Ora 19.00
Concert chitară cu Andrei Dunaev
Andrei este un tânăr voluntar al Centrului de Tineret Sibiu care are experiența de scena de mai bine de 15 ani în care a combinat cântatul, dansul și actoria. A absolvit masterul în artă actorului la Departamentul de Arte Craiova. Prezintă și face parte din echipa organizatorie la tot ce ține de festivaluri pe timp de vara la Sulina de 10 ani. Membru al ansamblului Dogrogeanca al Casei de Cultura din Sulina si nu în ultimul rând un câștig al comunității tinere sibiene deoarece acum s-a stabilit la Sibiu unde își desfășoară activitatea.

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017
Ora 19.00
Spectacolul „Istoria teatrului povestita de un ardelean si de o moldoveanca” – Teatrul REact Cluj Napoca
Un ardelean și o moldoveancă își dau întâlnire în Sibiu să povestească despre teatru. Așadar, ne vedem în 18 noiembrie la la zilele centrului de tineret cu spectacolul „Istoria teatrului povestită de un ardelean și o moldoveancă”!

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.