Acum citesti:
Dezvoltarea socială și emoțională la copii, temă a unui cerc pedagogic în Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Dezvoltarea socială și emoțională la copii, temă a unui cerc pedagogic în Sibiu

Aproximativ 100 de educatoare din Sibiu și din județ au participat, la începutul săptămânii trecute, la Cercul pedagogic al educatoarelor. Întâlnirea a avut loc la Grădinița cu P.P. „Căsuța Poveștilor” din Sibiu. Tema a fost „Importanța dezvoltării abilităților sociale și emoționale la copii”, iar obiectivele au fost organizarea și desfășurarea unui program de instruirie destinat părinților în vederea dezvoltării abilităților sociale și emoționale ale copiilor, punându-se accent pe implicarea părinților în cunoașterea modalităților de identificare și dezvoltare a inteligenței emționale și a abilităților sociale ale micuților și promovarea sănătății mintale la copii. Informațiile și cunoștințele dobândite în cadrul acestei întâlniri vor fi aplicate de cadrele didactice participante la activitățile de la grupă.

Cercul a fost organizat de Anca Bruda, directorul Grădiniței cu P.P. „Căsuța Poveștilor” și Anca Trifu, responsabil cerc pedagogic.

Invitați speciali la această întâlnire au fost psihologul dr. Diana Laslău, dr. Muntean Angela, psihiatru la Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda”, prof. Monica Decean, consilier școlar la Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu (CJRAE), prof. Delia Stoicescu,  inspector școlar pentru Educație timpurie și învățământ special și prof. dr. Maria Turean, inspector școlar pentru Educație timpurie și monitorizarea programelor privind accesul la educație din partea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

poza 1
poza 4
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.