Acum citesti:
A fost inaugurată grădinița din cadrul Școlii Gimnaziale 1 Sibiu
Intreg articolul 1 minute de lectura

A fost inaugurată grădinița din cadrul Școlii Gimnaziale 1 Sibiu

Marți, la Școala Gimnazială Numărul 1 Sibiu a fost inaugurat noul sediu al grădiniței din cadrul acestei instituții de învățământ. Evenimentul este așteptat de 10 ani, edificiul fiind început în anul 2007, preluat de Primăria Municipiului Sibiu în anul 2015 de la Ministerul Educației și finalizat în perioada 2016-2017. Noua clădire poate găzdui un număr de 150 preșcolari, fiind singura unitate de învățământ cu acest nivel educațional din cartierul Ștrand. Clădirea beneficiază de toate dotările impuse de standardele modern actuale, permițând desfășurarea în condiții optime a procesului instructiv-educativ.

La evenimentul de marți au participat viceprimarul Corina Bokor, Preasfințitul Episcop Vicar Ilarion Făgărășeanul, Cristina Muntean din partea Prefecturii Sibiu și inspectorul școlar general, Claudia-Mery Simtion.

“Având program prelungit, instituția vine în sprijinul comunității locale completând oferta educațională în această zonă a Sibiului. Un cuvânt de prețuire este adresat colectivului Școlii Gimnaziale Nr. 1 Sibiu, acesta având nobila misiune de a îndruma generația tânără să descopere tainele cunoașterii”, a declarat directorul unității, profesorul Claudiu Canciu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.