13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Preoții, la campania Hrănește un Zâmbet

Cele mai citite

Tinerii de la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni”, din Cimitirul Ortodox al Municipiului Mediaș, însoțiți de preotul Flaviu Fleșer, au făcut luni după amiaza cumpărături pentru copiii cu o situaţie materială precară din Mediaş şi Ighişul Nou. De asemenea, recent, și protopopul Mediașului, preotul Ovidiu Găban, a participa tla această campanie, încercând să aducă o mică bucurie copiilor nevoiași înaintea Sărbătorilor de Iarnă.
Consiliul Local al Tinerilor Mediaş organizează şi în acest an în apropiere de marea sărbătoare a Nașterii Mântuitorului tradiţionala campanie umanitară „Hrăneşte un zâmbet”. Sub egida campaniei, peste 3.000 de copii cu rezultate excelente la învățătură, însă cu o situație materială precară, au avut parte, în anii precedenți, de sărbători călduroase și îmbelșugate prin prisma donațiilor.  Astfel, până în data de 17 decemebrie, medieșenii sunt invitați să se alăture cauzei donând alimente neperisabile și produse de igienă în coșurile amplasate la ieșirea din supermarketurile și hypermarketurile partenere. Produsele colectate vor fi oferite copiilor din municipiu și din satul aparținător Ighișul Nou în apropierea Crăciunului.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO/ULTIMA ORĂ: La un pas de catastrofă. Explozie puternică la Rafinăria Petromidia

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, vineri dimineața, la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum....
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect