Acum citesti:
Proiectul „Parfum de Crăciun în fiecare Cămin” a ajuns la final
Intreg articolul 1 minute de lectura

Proiectul „Parfum de Crăciun în fiecare Cămin” a ajuns la final

Studenți din căminele Universității „Lucian Blaga” din Sibiu au pregătit în această săptămână o masă festivă persoanelor vârstnice de la Căminul de pe strada George Coșbuc. Sub îndrumarea atentă a bucătarilor șefi Marius Rafa, Manuel Betto Pecori și Emilian Vârlescu, studenții au intrat în bucătăria Cantinei ULBS unde au pregătit trei feluri de mâncare: supă cremă de legume cu crutoane, fleică de porc în sos de prune uscate și piure de păstârnac iar desertul a fost un măr copt cu dulceață de caise și sos de prune uscate.

Cina de Crăciun a „bunicilor” a fost „condimentată” cu un recital de colinde susținut de interpretul Sebastian Stan și Corul Facultății de Teologie.

„Ne-a bucurat foarte mult implicarea studenților în acest eveniment. Este o dovadă a faptului că au înțeles și și-au asumat misiunea de a se implica activ în acțiuni sociale. Probabil că au gătit și cu gândul la bunicii lor”, a declarat directorul general administrativ adjunct al ULBS, Ramona Todericiu.

Ediția a doua a evenimentului Parfum de Crăciun în fiecare Cămin s-a bucurat, de asemenea, de sprijinul comunității locale.

DSC_0463
DSC_0464
DSC_0465
DSC_0484
DSC_0510
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.