Acum citesti:
„ABC pentru părinți” – Program gratuit adresat părinţilor cu copii în clasele I – IV
Intreg articolul 2 minute de lectura

„ABC pentru părinți” – Program gratuit adresat părinţilor cu copii în clasele I – IV

Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Sibiu în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu implementează proiectul local „ABC pentru părinți ” care cuprinde un program gratuit adresat părinţilor cu copii în clasele I – IV, ce vizează îmbunătățirea abilităților parentale într-un mod proactiv cu scopul de a crește copii împliniţi, de a oferi modele pozitive copiilor – în cadrul programelor de informare, educare şi conştientizare cu privire la adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Proiectul se încadrează în Strategia Naţională Antidrog 2013 – 2020, cap. I.A.2 – Implementarea unor proiecte pilot locale de tip „Şcoala părinților ”. Derularea programului va începe în data de 5 februarie, ora 16,30 cu o frecvenţă săptămânală de 6 ateliere a câte 2 ore/atelier. Locul de desfășurare a proiectului este Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu, strada Turismului, numărul 15.

Informații și înscrieri se pot face la Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog  Sibiu la telefonul 0269.224.313, cpeca.sibiu@ana.gov.ro sau Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu, telefon 0269.247.066, cjraesibiu@gmail.com

Pe siteul www.cjraesibiu.ro ,secţiunea Noutăţi – este disponibilă şi înscrirea online a participanţilor.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.