Acum citesti:
Reprezentanții CITO Mediaș, liceeni pentru o zi la Liceul Teoretic „Axente Sever”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Reprezentanții CITO Mediaș, liceeni pentru o zi la Liceul Teoretic „Axente Sever”

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Mediaş desfășoară mai multe proiecte educaționale la nivelul municipiului de pe Târnava Mare, impreună cu Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu și Liceul Teoretic ”Axente Sever” Mediaș. Un asemenea proiect, intitulat generic ”Licean pentru o zi” s-a desfășurat la începutul acestei săptămâni în incinta liceului medieșean. Astfel, rezidenții CITO Mediaș au fost primiți de elevii clasei a X-a Științe Sociale, indrumați de dirigintele Alina Hategan și de consilierul școlar Cristina Ivan.

Rezidenții Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională au simțit ce presupune viața de licean, au imbrăcat sacourile verzi ale unității medieșene de invățământ și au participat la o masă rotundă, discuțiile libere trezind emoții puternice tuturor participanților. Proiectul educațional va continua săptămânile următoare cu o vizită a liceenilor axentiști la CITO Mediaș.

Parteneriatul dintre Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Mediaș, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu și Liceul Teoretic ”Axente Sever” a fost încheiat în scopul îmbunătăţirii accesului tinerilor la experienţe de interrelaţionare şi o mai bună intercunoaştere a celor două grupuri, urmărindu-se totodată și dezvoltarea capacităţilor de toleranţă şi empatie a participanţilor.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.