Acum citesti:
Două reprezentante Dianthus, la cursul Communication in Action” în Cehia
Intreg articolul 1 minute de lectura

Două reprezentante Dianthus, la cursul Communication in Action” în Cehia

Două reprezentante ale Asociației de Turism și Ecologie Dianthus din Mediaș, Alexandra Cioc și Anamaria Teglaș participă până în 7 februarie la cursul „Communication in Action” în Cehia, lângă Brno, în cadrul unui proiect Erasmus+. Participarea a fost posibilă prin colaborarea cu asociația Wild Carpathia din Sighișoara.

Scopul principal al trainingului este de a dezvolta abilitățile participanților în strategii de comunicare pentru creșterea impactului organizațiilor în societate și pentru a eficientiza comunicarea cu grupurile lor țintă. La training participă tineri din Cehia, Germania, Macedonia și Italia și are loc în Centrul de Educatie pentru Mediu Înconjurător Kapraluv Mlyn.

Cursul pune accent pe elemente practice, astfel că reprezentantele Wild Carpathia și Dianthus au participat la o emisiune în direct la Radio R unde au vorbit despre Mediaș Bike Marathon, competiție a cărei primă ediție a fost organizată de Primăria Mediaș și Asociația Dianthus în luna septembrie a anului trecut și care a fost primul proiect în care cele două organizații au colaborat.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.