Acum citesti:
Concurs: Copiii din clasele primare, eroii animalelor
Intreg articolul 2 minute de lectura

Concurs: Copiii din clasele primare, eroii animalelor

În perioada 1 – 31 martie copiii din clasele 0, I și II din municipiul Sibiu sunt provocați să propună soluții pentru salvarea animalelor în pericol, prin desene în care ei înșiși sunt eroi. La final, trei copii își vor vedea desenele transformate în instalații inedite de joacă realizate din materiale reciclate.

Inițiativa aparține asociației „Joaca de-a ecologia” și a fost lansată sub numele „Eu salvez animalele. Jurizarea va avea loc după 31 martie și până la mijlocul lunii aprilie. Instalațiile de joacă, realizate de compania KataKrak din Spania, vor fi înmânate copiilor în luna iulie, după ce vor fi proiectate și construite în baza celor mai reprezentative desene. Se va acorda câte un premiu pentru fiecare nivel școlar.

Elevii pot participa individual sau pe clase. În cazul în care participă o clasă de elevi, recomandarea asociației este ca desenele să aibă tematică diferită și să se agreeze de la început că instalația de joacă rămâne a clasei, indiferent ce desen este premiat.

Criteriile pentru evaluarea desenelor sunt tema aleasă, soluția propusă, creativitate, originalitate.

Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare și inițiativa „Eu salvez animalele”, doritorii sunt invitați să consulte pagina www.joacadeaecologia.ro, secțiunea dedicată inițiativei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.