13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FITS 2018 propune o noua directie artistica pentru concertele din Piata Mare

Cele mai citite

Organizatorii Festivalului International de Teatru de la Sibiu schimba macazul in ceea ce priveste concertele din programul evenimentului cultural. Daca pana acum la mare cautare au fost artistii romani, anul acesta organizatorii si-au propus sa le suscite interesul tinerilor care…n-au prea avut contact cu teatrul.
„Youngr”, „SUPERORGANISM” si „KillASon” sunt trupele care vor incanta publicul sibian in timpul concertelor din Piata Mare de pe perioada editiei cu numarul 25 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Vedetele care vor urca pe scena aduc influente ale culturii pop, hip-hop dar si succesul live-urilor pe internet.
„Am considerat ca este important pe dimensiunea concerte sa ne adresam si unei alte categorii de public care vine mai rar la teatru, catre tinerii care sunt atrasi de o alta forma de muzica. Si atunci, in ultimele 3-4 zile facem concerte pentru acesti tineri punand alaturi de aceste concerte mari spectacole de strada in asa fel incat ei sa descopere si valentele acestei formule de spectacol dar si spectatorii care se duc la spectacolele care atrag atat de tare pe dimensiunea spectaculara, sa vada si forma de muzica a tinerilor. Este o forma de dialog pe care noi o propunem de fiecare data, care aduce mari beneficii de-a lungul timpului.”, a delcarat Constantin Chiriac, directorul Festivalului International de Teatru de la Sibiu.
„SUPERORGANISM”, o trupa formata din muzicieni obsedati de cultura pop si o tanara vocalista de origine japoneza s-au lansat cu hitul „Something For Your M.I.N.D.”. Acestia vor urca pe scena din Piata Mare in data de 15 iunie de la ora 22.45.
„KillASon” este p piatga inca din 2016 si a lansat pana acum 2 albume. Se remarca foarte usor prin stilul vibrant si hibrid de hip-hop. Datorita charismei de la purtator a reusit sa se impuna rapid in preferintele fanilor. Vine sa cucereasca publicul sibian in 16 iune intr-un spectacol programat sa inceapa de la ora 22.15.
„Youngr”, unul dintre tinerele talente care vor urca pe scena din Piata Mare s-a lansat initial in mediul virtual prin intermediul live-urilor pe site-urile de socializare. Succesul sau a fost rasunator. La primul video lansat, in doar 2 saptamani a reusit sa stranga 15 milioane de vizualizari. Succesul s-a tinut scai de el si a ajuns sa concerggeze cu casa inchisa in cadrul unor turnee in Europa si America de Nord. La Sibiu vine sa incante publicul in data de 17 iunie, cu incepere de la ora 22.15.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect