Acum citesti:
„Atentie la buzunare!”, o noua campanie de preventie a furturilor
Intreg articolul 1 minute de lectura

„Atentie la buzunare!”, o noua campanie de preventie a furturilor

Coincidenta sau nu, la nici o saptamana de cand ambasadorul Rusiei la Bucuresti a fost pradat de portofel, In Romania si alte 24 de state membre UE campania de preventie „Protect Your Pocket”.

” In aceasta dimineata, s-a lansat campania europeana de prevenire a furturilor din buzunare „Protect Your Pocket”, initiativa a Retelei Europene de Prevenire a Criminalitatii din cadrul Comisiei Europene. Scopul proiectului este constientizare populatiei cu privire la masurile de autoprotectie ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile din buzunare.”, anunta reprezentantii Politiei Romane.

Campania consta din rularea in mediul urban a 3 videoclipuri de animantie care atrag atentia asupra usurintei cu care se produc furturile din buzunare.

Politistii ii sfatuiesc pe oameni sa fie foarte atenti la bunurile pe care le au asupra lor mai ales atunci cand sunt in muntime. Concertele, festivalurile, spectacolele, evenimentele sportive si chiar mijloacele de trasport public sunt doar cateva dintre locurile preferate de hotii de buzunare.

 

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.