Acum citesti:
Tabără de Înot ajunge în acest an la a 8-a ediție
Intreg articolul 2 minute de lectura

Tabără de Înot ajunge în acest an la a 8-a ediție

În perioada 22-28 iulie 2018, Uniunea Tineretului Democrat Maghiar Mediaș organizează, în cadrul proiectului Europa Minorităților, a opta ediție a Taberei de Înot. Tabăra este organizată la Campingul Napsugár din Vlăhița, pentru un număr de 70 de participanți din județul Sibiu.

Organziatorii spun că tabăra este special pusă în practică pentru tineri, pentru a le oferi șansa să își petreacă o săptămână din vacanța de vară într-un mod util. Tema în jurul căreia se conturează organizarea proiectului este un stil de viață sănătos. În acest scop vor fi invitați care vor susține în fiecare zi prelegeri, prezentări și demonstrații pentru exemplificarea posibilităților unui trai cât mai sănătos. Nu vor lipsi nici activitățile de grup și individuale, înotul, focul de tabără de la final, proiecția de filme, teatrul de improvizație, karaoke și multe alte surprize.

Proiectul este implementat prin metodele specifice educației non-formale, punându-se ca de fiecare dată accent pe voluntariat. Echipa de proiect s-a pregătit pentru organizarea taberei încă de la începutul anului prin activități premergătoare, organizatorice, atragere de fonduri, proiecte cu finanțare nerambursabilă pentru a minimiza cheltuielile participanților cu tabăra. Este asigurat transportul, cazarea, masa, premiile, speakeri, promoționale și multe altele pentru 70 de persoane timp de o săptămână.

Cei interesați s-au putut înscrie până în 15 iunie, tinerii participanți provenind din diferite localități din județul nostru. Este vorba Mediaș, Sibiu, Șmig, Dumbrăveni, Copșa Mică, Blăjel, Valea Viilor, Șelimbăr.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.