9.5 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Peste 100 de contestaţii la Titularizare, în judeţul Sibiu

Cele mai citite

Candidații nemulțumiți de notele obţinute la examenul de Titularizare au putut depune contestații.
Conform IȘJ Sibiu, au fost înregistrate 106 contestații, cele mai multe aparținând educatorilor de la clasele cu predare în limba română, respectiv 22.
Potrivit evidenţelor Inspectoratului Școlar Judeţean Sibiu, au fost înregistrate, pe discipline: 1 contestație la Arte Vizuale, 4 la Biologie, 1 la Chimie, 10 la Educație Fizică și Sport, 1 la Educație Tehnologică, 1 la Fizică, 1 la Informatică și Tehnologia Informației, 6 la Istorie, 5 la Limba și Literatura Engleză, 2 la Limba și Literatura Franceză, 14 la Limba și Literatura Română, 21 la învățători în limba română, 2 la educatori pentru clasele de germană, 1 pentru învățători în germană, 7 la Matematică, 1 la Psihologie, 4 la Psihopedagogie Specială, 1 la Religie Ortodoxă și 1 la Turism și Servicii.
Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe titularizare.edu.ro în data de 24 iulie.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Un pod nou va fi construit în județul Sibiu

Consiliul Județean Sibiu va demara încă o investiție infrastructura rutieră, urmând să fie construit un pod.Este vorba despre proiectul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect