8.1 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Elevele de 10 la BAC ale Sibiului au primit câte 3.000 de lei din partea Ministerului Educației

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Teodora Popa, absolventă a Liceului Teoretic „Axente Sever” din Mediaș, și Denisa Frătean, de la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, sunt cele două eleve care au obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat, din județul Sibiu.
Acestea au fost premiate la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, vineri, cu câte 3.000 de lei din partea Ministerului Educației, o diplomă și o floare.
„Vreau să felicit cele două absolvente de liceu în numele conducerii IȘJ Sibiu și al meu personal pentru rezultatele deosebite, pentru că au obținut media maximă la Bacalaureat. Acest lucru dovedește că liceele de unde provin pregătesc copii foarte buni, iar învățământul sibian este pe un trend bun. Cel mai important lucru e, însă, că ele s-au pregătit serios și au dovedit responsabilitate și perseverență”, a spus prof. Gheorghe Bîrză, inspector școlar general adjunct.
Cele două absolvente vor fi, din toamnă, studente la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Teodora la Informatică, iar Denisa la Litere.
„Întotdeauna m-a atras limba și literatura română și am vrut să devin profesor. Oscilam între Sibiu și Cluj, dar am simțit dintotdeauna să urmez o facultate de litere”, spune Denisa.
Teodora a fost admisă și la o facultate de geografie în Marea Britanie, însă spune că preferă să rămână în țară, aproape de cei dragi.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Încep înscrierile pentru școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect