5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Elevii sibieni, premiati pentru rezultatele obtinute la concursuri si olimpiade nationale

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Zeci de elevi din tot judetul au fost premiati vineri la Biblioteca Judetreana Astra in cadrul unei ceremonii festive, pentru rezultatele obtinute la olimpiadele si concursurile nationale. Au primit bani si felicitari 4 scolari care s-au clasat pe prima pozitie a podiumului, 7 cu locul II, 10 detinatori ai locului III si mai bine de 25 de tineri care au primit Mentiuni.

„Sunt premiati cu ocazia Zilei Educatiei un numar de 46 de elevi pentru rezultatele obtinute la olimpiadele si concursurile nationale. Banii au fost alocati de Condiliul Judetean pe Agenta Culturala.(…) Pana in acest an am avut posibilitatea sa premiem si profesorii dar anul acesta le oferim doar o diploma.” A declarat Gheorghe Birza inspector adjunct al ISJ Sibiu.

Pentru locul I suma alocata ca premiu a fost de 245 de lei. Premiatii de pe locul II au primit cate 210 lei, cei de pe locul III cate 180 de lei iar castigatorii de mentiuni au primit cate 150 de lei.
Premierea a fost parte a proiectului „Sa sustinem performanta in invatamantul preuniversitar sibian” initiat de catre Inspectoratul Scolar Sibiu si finantat cu suma de 8000 de lei de catre Consiliul Judetean.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect