fbpx
Acum citesti:
O săptămână dedicată centenarului la Școala Gimnazială nr. 8
Intreg articolul 1 minute de lectura

O săptămână dedicată centenarului la Școala Gimnazială nr. 8

Cei peste 400 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 8 din Sibiu au fost implicați, pe parcursul întregii săptămâni, în mai multe tipuri de activități educative prin care a celebrat Centenarul. Acestea au avut drept scop reconcilierea tinerei generații cu istoria și cultivarea valorilor și atitudinilor care să ducă mai departe spiritul generației de la 1918.

Astfel, în această săptămână au avut loc de la ateliere de creație, la activități plastice, muzicale și tematice. În cadrul acestora elevii, dascălii și părinții au împărtășit aceleași puternice emoții. Clasele și holurile școlii au fost sugestiv decorate cu ocazia acestui eveniment, iar astăzi, 28 noiembrie, cu toții au participat la serbarea Marii Uniri.
„Principala dimensiune a centenarului este cea educativă, pentru că tânăra generație, societatea românească în ansamblu, trebuie să-și însușească valorile, atitudinile și convingerile patriotice și să înțeleagă mesajul și sacrificiul generației Marii Uniri. De aceea am dedicat întreaga săptămână acestui eveniment. Ne bucurăm enorm că atât copiii, cât și părinții au trăit alături de noi emoția acestor evenimente”, spune Carmen Voinea, directorul instituției.
poza 2
poza 3
poza 4
poza 5
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.