fbpx
Acum citesti:
Ai un profesor sau un antrenor care ti-a influentat destinul? Poti sa il nominalizezi la Premiul Mentor pentru excelență în educație!
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ai un profesor sau un antrenor care ti-a influentat destinul? Poti sa il nominalizezi la Premiul Mentor pentru excelență în educație!

Au mai rămas aproximativ trei săptămâni pentru nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație 2018.

Fundația Pentru Comunitate premiază, anual, zece profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut grijă de ei la începutul carierei lor. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei.
Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului 2019 la Teatrul Odeon din București.
“Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori și antrenori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare”, spun organizatorii.
Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup. Nominalizarea trebuie să conțină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa poștală, e-mail, telefon, numele instituției în care își desfășoară activitatea), dar și o justificare care să conțină cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți de el, precum și momentele de vârf ale carierei sale.
Detalii și formular de nominalizare se găsesc pe site-ul proiectului, www.pentrucomunitate.ro.
Programul a fost inițiat în 2010 și este organizat de Fundația Pentru Comunitate cu sprijinul financiar MOL România.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.