fbpx
Acum citesti:
Ateliere pentru copii, la Șelimbăr și Veștem
Intreg articolul 1 minute de lectura

Ateliere pentru copii, la Șelimbăr și Veștem

Marți, 18 decembrie, și miercuri, 19 decembrie, toti copiii din Șelimbăr și din Veștem, sunt invitați să participe la atelierele de creație organizate de spiridușii Moșului.

“Vom învăța să confectionăm lampioane colorate, coronițe decorative, vom picta globuri, și alte figurine din poveștile de iarnă, vom împodobi împreuna brăduțul, vom cânta colinde și vom viziona proiecții video cu legende despre Crăciun. Atelierele se desfășoară in intervalul orar 10-15, în 18 decembrie la Căminul Cultural Veștem, și în 19 decembrie la Căminul Cultural din Șelimbăr, iar intrarea este liberă”, se arată într-un comunicat de presă.

Organizatorii vor pune la dispozitia copiilor borcane, vopsele acrilice si accesorii pentru ca acestia sa confectioneze lampioane personalizate, pe care sa le aprinda langa brad in seara de Craciun. De asemenea, copiii vor primi si coronițe, globuri, și alte figurine inspirate din poveștile de Crăciun, pe care le vor picta sub indrumarea trainerilor.

Atelierele sunt organizate de Fundația Comunității din Sibiu și fac parte din proiectul Magia Crăciunului la Șelimbăr, proiect aflat anul acesta la cea de a doua ediție.

Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local și Primăria Șelimbăr

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.