fbpx
Acum citesti:
Bazar destinat strângerii de fonduri pentru Palatul Copiilor
Intreg articolul 2 minute de lectura

Bazar destinat strângerii de fonduri pentru Palatul Copiilor

Palatul Copiilor are nevoie de aproximativ 260.000 de euro pentru a se muta în noul sediu, în luna aprilie. Fostul internat al Liceului Tehnologic “Henri Coandă” are nevoie de reabilitări majore.

Cu scopul de a sprijini Palatul Copiilor, va fi organizat un bazat dedicat strângerii de fonduri. Oricine poate participa alături de copiii de la Palat.
“Aceștia au decis să pună spre vânzare obiectele și creațiile lor, pentru a ajuta la strângerea mai rapidă a fondurilor. Lucrurile ce vor fi aduse pot fi cărți, jucării, jocuri, hăinuțe, încălțăminte și obiecte decorative”, spun reprezentanții Palatului Copiilor.
Participanții pot veni atât pentru a cumpăra, cât și pentru a aduce obiecte pe care doresc să le pună în vânzare. Banii rezultați vor fi introduși direct în urnele prezente pe masă, iar la final vor fi virați în contul destinat renovării Palatului, RO95RNCB0227159638480001, deschis la BCR, acesta fiind contul Asociației Pro Palatul Copiilor.
La fiecare masă va exista câte un reprezentant al Palatului Copiilor sau un voluntar, care se va ocupa de aranjarea produselor și vânzarea lor. În cadrul bazarului se va afla și o urnă dedicată doar donațiilor.
Evenimentul va avea loc în corturile special amenajate din curtea Palatului Copiilor din actuala locatie, de pe strada Constituției, și are loc doar o singură zi, sâmbătă, 16 februarie, între orele 10 – 15.
“Când oamenii se unesc, miracole se împlinesc! Oamenii care doresc să aducă obiecte și lucruri spre vânzare trebuie să știe că produsele trebuie să fie într-o stare bună. Nu trebuie să fie rupte, murdare, pătate, descusute, găurite sau cu orice fel de defecțiuni prezente. Produsele vor fi verificate și abia apoi vor fi puse spre vânzare”, mai spun reprezentanții Palatului Copiilor Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.