fbpx
Acum citesti:
Vacanța din mai nu se mai recuperează sâmbăta. Fiecare școală își alege zilele
Intreg articolul 2 minute de lectura

Vacanța din mai nu se mai recuperează sâmbăta. Fiecare școală își alege zilele

elevi in examen

Fiecare unitate de învățământ în parte va decide până vineri, 8 martie, la ora 10:00, după ce program și când vor fi recuperate orele pierdute în vacanța din perioada summit-ului. Aceasta este decizia luată de conducerea Inspectoratului Școlar Județean, în urma discuțiilor care au avut loc astăzi cu sindicaliștii din învățământ. Astfel, fiecare liceu, școală și grădiniță va trebui să elaboreze un program prin care să recupereze aceste ore, după care, să trimită IȘJ-ului documentul ștampilat și semnat atât de directorul instituției, cât și de liderul de sindicat.   

Ca urmare a întâlnirii ce a avut loc astăzi, 4 martie între conducere ISJ Sibiu, conducerea S.I.P. Sibiu și S.L.I Sibiu având ca temă modalități de recuperare a orelor corespunzătoare perioadei 6 – 10 mai 2019, vă comunicăm următoarele:

  • în fiecare unitate de învățământ din municipiul Sibiu se vor întruni Consiliul Profesoral și Consiliul de Administrație care, în funcție de capacitatea unităților de învățământ, numărul de schimburi în care se desfășoară activitățile didactice și de alte aspecte specifice lor, vor decide modalitățile alternative la programul de recuperare înaintat prin adresa numărul 2515/1.03.2019.
  • hotărârile Consiliului de Administrație din fiecare unitate de învățământ însoțite de programul efectiv de recuperare, va fi remis către ISJ Sibiu până vineri, 8 martie, ora 10:00, documentele respective purtând ștampila unității de învățământ, semnătura directorului și a liderului de sindicat”, se arată în comunicatul trimis de reprezentanții IȘJ Sibiu.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.