13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Profesori și liceeni medieșeni discută despre securitate în Polonia

Cele mai citite

Securitatea în școli și în afara unităților de învățământ, pe internet sau în călătorii sunt workshop-urilor la care vor participa elevi și profesori din Mediaș la începutul lunii mai.
 
La invitația primită de către Primăria Mediaș din partea oficialităților din Dabrowa Gornicza, oraș polonez cu care municipiul de pe Târnava Mare este înfrățit, o delegație medieșeană va lua parte la proiectul european „Wide Perspective – Specific Actions“.
La această activitate vor fi prezenți elevi și profesori ai liceelor din Dabrowa Gornicza și din orașele lor înfrățite. În urma aprobării Consiliului Local Mediaș și a discuțiilor purtate între conducerea municipalității și reprezentanții liceelor din municipiul de pe Târnava Mare, 3 profesori și 5 elevi medieșeni se vor afla în orașul polonez în perioada 3 – 5 mai 2019.
Activitățile specifice proiectului se referă la schimburi de experiență între participanți, dar și workshopuri având ca principală temă securitatea, în principal siguranța în școli și în afara școlilor, pe internet sau în călătorii. Participanții vor pregăti și prezentări ale școlilor și orașelor din care provin, pentru a facilita cunoașterea între cei prezenți.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO/ULTIMA ORĂ: La un pas de catastrofă. Explozie puternică la Rafinăria Petromidia

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, vineri dimineața, la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum....
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect