13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Cursuri suspendate din cauza virozelor pentru două clase de la Școala Gimnazială nr. 25 din Sibiu

Cele mai citite

Din cauza numărului mare de viroze, Școala Gimnazială nr. 25 din Sibiu a decis suspendarea cursurilor la două clase, respectiv clasa a IV-a B și clasa a VI-a B, în perioada 12 – 14 februarie.
„Cursurile sunt suspendate la clasele a IV-a B și a VI-a B de la Școala Gimnazială Nr. 25 Sibiu pe motiv că peste 20% din numărul de elevi din fiecare clasă absentează din cauza virozei. În aceste clase sunt înscriși 47 de elevi”, a explicat Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.
Potrivit acestuia, miercuri, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu, au fost raportate, în rândul elevilor, 117 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2654 de cazuri de viroză.
Conform aceleiași surse, cele mai multe cazuri sunt la: Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu – 127, Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu – 105, Școala Gimnazială „Hermann Oberth” Mediaș – 102 și la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig – 100 de cazuri de suspiciune de gripă și viroze.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect